Tijdschriften
Er zijn ook een paar tijdschriften die veel aandacht besteden aan IJsland. Het Nederlandstalige Nordic met artikelen over geheel Noord-Europa en het Engelstalige Iceland Review welke geheel in het teken van IJsland staat. Beide bladen verschijnen 4 x per jaar.

Nordic is hèt reistijdschrift voor de Noord-Europa-liefhebber!
Het magazine schrijft over reizen, cultuur en geschiedenis uit Scandinavië, de Baltische Staten, Groenland en IJsland en verschijnt vier keer per jaar.

Nordic Magazine besteedt ieder kwartaal aandacht aan actuele ontwikkelingen binnen Noord-Europa en de Oostzeeregio met onder andere: Verhalen, Interviews, Boekbesprekingen, Reportages, Noord-Europese producten en Agenda. En onderwerpen als Toerisme, Life-style, Cultuur, Sport en Business.

Voor € 20,- ontvangt u de meest recente vier edities gratis en de eerstvolgende 4 edities. Klik hier voor meer informatie.
 
Iceland Review
Het Engelstalige magazine Iceland Review werd in 1963 opgericht en vanaf dat moment bracht het de natuur en cultuur van IJsland de wijde wereld in. Het blad wordt inmiddels gelezen in meer dan 100 landen. Het bevat veel informatie over de bevolking, natuur, culturele evnementen, muziek, kunst en vermaak. De schitterende foto's in dit blad zijn gemaakt door de IJslandse topfotograaf Pall Stefansson.

Een lidmaatschap voor een jaar kost € 36,-.
Klik hier voor meer informatie.